Loading...

SISÄLLÖNTUOTANTO

Home » MAINOSHONKA » Mainostoimisto Honka
SISÄLLÖNTUOTANTO 2017-06-30T12:23:00+00:00
Loading...

MAINOSTOIMISTO HONKA OY

 

ME AUTAMME

Mainostoimisto Honka Oy on sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilainen. Sisältömarkkinointi on auttavaa markkinointia. Tuotamme sisältöä, joka auttaa ja ratkaisee yritysten ja yrittäjien ongelmia. Mainostoimisto Honka Oy pitää huolen, että asiakkaasi palaavat yhä uudelleen tuotteidesi pariin. Luomme sisältöä, jolla on arvoa. Luomme sisältöä, joka tuottaa lisäarvoa asiakkaillesi.

VIEMME IHMISTEN LUO

Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen, lähes kaikki ihmiset käyttävät sitä jossain muodossa päivittäin. Mainostoimisto Honka Oy tuottaa yrityksellesi erinomaista sisältöä. Me testaamme ja selvitämme, missä sinun unelma-asiakkaasi viettävät aikaansa ja varmistamme, että he näkevät sisältösi. Tämä ns. sisällön promoaminen on erittäin tehokas tapa saada sisällöllesi lisää lukijoita ja yrityksellesi lisää maksavia asiakkaita. Esimerkiksi mainonta Facebookissa oikein suunniteltuna on todettu toimivaksi sisältömarkkinoinnissa.

LÖYDY JA NÄY

Tärkein osa sisältömarkkinointia on hakukoneoptimointi . Asiakkaitasi auttamaan luodun sisällön täytyy löytyä korkealta hakukoneiden hakutuloksista. Kun ihmiset hakevat tuotteita Googlesta, he ovat jo valmiita ostamaan. Google tuo erittäin arvokasta liikennettä sivuillesi – kun verkkosivujesi sisältö on tuotettu oikein ja verkkosivusi optimoitu hakukoneita varten. Mainostoimisto Honka Oy on osaava kumppanisi hakukoneoptimoidun sisällön tuottamisessa.

PIDÄMME MARKKINOINTISI AJAN TASALLA

Mainostoimisto Honka Oy:ltä saat valmiiksi suunnitellut paketit markkinointiasi varten. Domain, webhotelli, kotisivut, sähkopostit ja kaiken sisällöntuotannon, mitä tarvitset markkinointiasi varten.

Mainostoimisto Honka Oy auttaa sinua näkymään ja kuulumaan verkossa ja perinteisessä medioissa. Jos sisältösi kertoo vain yrityksestäsi ja tuotteistasi, asiakkaasi eivät kiinnostu sinusta.

Mainostoimisto Honka Oy tuottaa verkkosivuillesi hyödyllistä informaatiota monessa eri muodossa (videot, teksti, kuvat, äänituotanto, spiikkaukset, podcastit). Me autamme asiakkaitasi jokapäiväisissä ongelmissa ja asiakkaat muistavat yrityksesi. Kun ostamisen aika tulee, yrityksesi on yksi harkituista vaihtoehdoista.

Sisältömarkkinointi on pitkäjänteistä työtä, johon tarvitaan strategia ja sisältökalenteri. Sinun täytyy tuntea asiakkaasi.

Mitkä ongelmat pitävät heitä hereillä öisin?
Mikä motivoi heitä?
Miten voit auttaa heitä?

Toimiva sisältömarkkinointi on sinnikkyyttä ja tasaisen tappavaa sisällön tuottamista. Tulokset eivät tule heti, työ alkaa tuottaa hedelmää vasta kuukausien kuluttua. Kun työ on tehty huolellisesti, hyvä sisältömarkkinointi kasvattaa tuloksiasi pitkään ja tasaisesti.

Pyydä tarjous