Loading...
DIGIHONKA 2017-07-05T14:25:46+00:00

DigiHonka

DIGIHONKA RATKAISEE LUOVASTI DIGIONGELMIANNE

Suoria televisiolähetyksiä on tehty jo pitkään. Median kulutuksen muutoksessa myös ihmiset ovat alkaneet tuottamaan live-lähetyksiä mobiililaitteillaan. Live-video on nyt saanut jalansijan ja toimiikin loistavan tapana saada viestisi myös niille ihmisille saataville jotka eivät esim. tapahtumaasi pääse paikalle seuraamaan.

Me tarjoamme sinulle live-lähetyksiin niin kiinteät kuin mobiilit ratkaisut käyttäjäystävällisesti. Laitevalikoimasta löytyy vaihtoehto juuri sinunkin tarpeeseen. Kysy lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme.

Pyydä tarjous

Mobiiliaplikaatioista on tullut jokapäiväinen asia elämässämme. Jaamme kuvia instagramissa, kerromme päivästämme facebookissa ja keskustelemme tuttaviemme kanssa useammalla aplikaatiolla. Me Hongalla tuotamme sinulle juuri tarpeisiisi soveltuvan ohjelman. Oli tarpeesi live-lähetykset tai kommunikointi pikaviestellä.

Pyydä tarjous

Sosiaalisen median ja digitalisaation aikakaudella eri sisältöpalveluiden sujuva käyttö on noussut monesti ratkaisevaan rooliin yritysten näkyvyydessä.
Oli tarpeesi somen peruskoutus, laajempi palveluiden haltuunotto tai sisällöntuotannon kehittäminen, on meillä tarjota sinulle siihen kättäpidempää.

Ota yhteyttä ja mietitään miten voimme sinua tässäkin auttaa.

.

Pyydä tarjous